Benvinguda del director

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web del Servei Meteorològic de Catalunya. En primer lloc, us agraeixo la vostra visita i us convido a conèixer la feina que es du a terme des del nostre Servei. Aquest web pretén mostrar als ciutadans tots els serveis que s’ofereixen en matèria de meteorologia i climatologia, atenent el gran interès i afició que hi ha a Catalunya per aquest món. És per això que hi podreu trobar tota mena d’informació sobre l’activitat del Servei: des d’informació general fins a les dades meteorològiques generades pels equips del Servei Meteorològic de Catalunya (4 radars, 4 detectors de llamps, equip de radiosondatge, 170 estacions meteorològiques …) d’arreu de Catalunya, com també prediccions, imatges radar en temps real, imatges del satèl·lit Meteosat, imatges dels llamps, dades de les estacions meteorològiques automàtiques …

Actualment el Servei Meteorològic de Catalunya, com a estructura d’estat, és el responsable de facilitar la informació meteorològica a Protecció Civil, per tal d’activar els corresponents plans en front de situacions de perill.

Espero i desitjo que aquest web sigui un canal de comunicació per a la societat catalana per aprendre i conèixer cada dia més la meteorologia de Catalunya i el Servei Meteorològic de Catalunya.

Aquest canal de comunicació es complementa amb les xarxes socials facebook i twitter que actualment ja compten amb un gran nombre de seguidors.

Director

Data d'actualització: 15.11.2018