• Visita Funció Pública

Avui dijous la sra. Meritxell Massó, secretària general de la Funció Pública s’ha reunit amb el director del Servei Meteorològic de Catalunya, sr. Oriol Puig.

20131219_funcio_publica

 

 • Visita Diputació de Lleida

Dimarts 17 de desembre el director del Servei Meteorològic de Catalunya, sr. Oriol Puig, es va reunir amb el president de la Diputació de Lleida, sr. Joan Reñé.

20131217_diputacio_lleida

 

 • Visita secretari Cambra Comerç de Barcelona

Avui el sr. Xavier Coronas, secretari de la Cambra de Comerç de Barcelona s’ha reunit amb el director del Servei Meteorològic de Catalunya, sr. Oriol Puig.

 

20131216_cambra

 

 • Inauguració Estació Meteorològica Automàtica al CAR de Sant Cugat del Vallès

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, el director del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), Oriol Puig, i el director del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, Joan Fontserè, han inaugurat aquest migdia una nova Estació Meteorològica Automàtica (EMA) al CAR de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). La instal- lació d’aquesta estació gestionada pel SMC és resultat del conveni signat també avui entre l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, el Centre d’Alt Rendiment i el Servei Meteorològic de Catalunya.

20131205_estacio_car02        20131205_estacio_car03

20131205_estacio_car01

 

 

 • Visita Barcelona Clúster Nàutic

Avui dimarts 12 de novembre el Sr. Toni Tió, president del Barcelona Clúster Nàutic ha visitat el Servei Meteorològic de Catalunya acompanyat del director, Sr. Oriol Puig.

20131112_ClusterNautic

 

 • Visita del director del Programa per a la definició d’un nou model d’administració tributària de Catalunya

Dilluns 28 d’octubre el director del Servei Meteorològic de Catalunya va rebre al senyor Joan Iglesias, director del Programa per a la definició d’un nou model d’administració tributària de Catalunya.

 

20131028_atcat

 

 • Visita alcalde de Sitges

Dijous 10 d’octubre l’alcalde de Sitges, Sr. Miquel Forns, i la 1a tinent d’alcalde, Sra. Elena Redondo han visitat el Servei meteorològic de Catalunya i s’han reunit amb el director, Sr. Oriol Puig per la possible instal- lació d’una estació meteorològica al municipi de Sitges.

20131010_alcalde_sitges

 

 • Signatura d’un acord de col·laboració amb Météo France International

Dijous 26 de setembre a Tolosa (França), el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Oriol Puig i el president de Météo France Internacional (MFI), Sr. Patrick BENICHOU van signar un acord de col•laboració per implementar un sistema de predicció numèrica basant en el model WRF (Weather Research and Forecasting Model) de pronòstic del temps i de simulació atmosfèrica de nova generació, dissenyat per aplicacions operatives i de recerca.

 

20130926_meteofrance_03        20130926_meteofrance_01

20130926_meteofrance_02

 

 • Visita a l’AEMET

Avui dijous 18 de juliol el director del Servei Meteorològic de Catalunya, sr. Oriol Puig s’ha reunit a Madrid amb el sr. Miguel Ángel López, president de l’Agència Epanyola de Meteorologia (AEMet).

 

20130719_aemet

 

 • Visita Reial Club Tennis Barcelona

El dijous 11 de juliol el Sr. Albert Agustí, president del Reial Club de Tennis de Barcelona, va visitar les instal·lacions del Servei Meteorològic de Catalunya.

 

20130715_rctb

 

 • Visita Agència Catalana de l’Aigua

El dilluns 8 de juliol el sr. Jordi Agustí, director de l’Agència Catalana de l’Aigua va visitar el Servei Meteorològic de Catalunya acompanyat del director, sr. Oriol Puig.

 

20130709_directorACA

 

 • Inauguració EMA Sta. Coloma de Farners

Diumenge 16 de juny a les 12h el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Oriol Puig i l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà han signat un conveni de col·laboració per a la instal·lació d’una Estació Meteorològica Automàtica (EMA). Posteriorment es va fer la inauguració de l’esmentada instal·lació.

20130616_conveni_SCF          20130616_conveni_SCF_EMA

 

 •  Visita Puertos del Estado

El dimarts 28 de maig el director del Servei es va reunir a Madrid amb el sr. Josep Llorca, president de Puertos del Estado per signar un conveni de col·laboració per tenir accés a les dades de les boies oceanogràfiques i per l’intercanvi en la recerca de models meteorològics.

 

20130528_puertos_estado

 

 • Visita a l’ONG ITHACA de Torino

El dijous 16 de maig el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig, va viatjar a Torino per signar un protocol de col·laboració amb el director de l’ONG ITHACA (International Technology for Humanitarian Assistance, Cooperation and Action), Sr. P. Bocarto, en matèria d’assessorament meteorològic en l’esport.

 

20130516_torino

 

 • Visita Protecció Civil

El dilluns 13 de maig el director general de Protecció Civil, Sr. Jordi Aurich i la responsable de la Comissió d’Urbanisme de Catalunya van visitar el Servei Meteorològic de Catalunya acompanyats del director, Sr. Oriol Puig.

20130513_aurich

 

 • Visita CAR Sant Cugat

El divendres 10 de maig van visitar el Servei Meteorològic de Catalunya, el Sr. Joan Fontserè i Pujol, director del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat i el Sr. Josep Escoda i Saloni, Cap Tecnologia-CTO, acompanyats del director Sr. Oriol Puig.

 

20130510_smc

 

 • Signatura conveni col·laboració amb el Club Tennis Barcino

El dijous 9 de maig el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig i el director del Club Tennis Barcino, Sr. Jordi Neira van signar un conveni de col·laboració per oferir informació meteorològica a les activitats esportives que es desenvolupen a les seves instal·lacions.

20130510_barcino1 20130510_barcino2

20130510_barcino3

 

 • Visita a Lleida

Dimecres 8 de maig el director del Servei Meteorològic de Catalunya ha visitat juntament amb el president del Consell Comarcal del Segrià , representants de l’ADV Terres de Ponent i el cap de l’àrea de Recerca Aplicada i Modelització, les plaques detectores de calamarsa instal·lades al municipi de Valamanya.

20130508_Lleida

 

 • Visita Director General de Policia

Visita del sr. Manel Prat, director general de Policia del Departament d’Interior a la seu del Servei Meteorològic de Catalunya.

20130506_manelprat

 

 • Visita del director general de Negoci Audiovisual del Grup Godó de Comunicació, SL

Dimecres 17 d’abril ha visitat el Servei Meteorològic de Catalunya el Sr. Xavier de Pol, director general de Negoci Audiovisual del Grup Godó de Comunicació, SL

20130417_Audiovisual

 

 • Visita EMA de Prades

Dijous 11 d’abril el director del Servei Meteorològic de Catalunya, sr. Oriol Puig, el director de l’Agència de Residus, sr. Josep Maria Tost i l’alcaldessa de Prades, sra. Lídia Bargas van visitar l’estació meteorològica automàtica traslladada recentment.

20130411_prades

 

 • Visita alcaldessa Canyelles

Dijous 11 d’abril ha visitat el Servei Meteorològic de Catalunya l’alcaldessa de Canyelles, sra. Rosa Huguet, acompanyada del director, sr. Oriol Puig.

20130411_canyelles

 

 • Visita meteoròleg TVC-TV3

El dijous 4 d’abril ha visitat el Servei Meteorològic de Catalunya, l’Eloi Cordomí, meteoròleg de Televisió de Catalunya, acompanyat pel director, Sr. Oriol Puig.

 

20130404_eloi

 

 • Assessorament meteorològic al MIC-13

Des del passat dimecres 26 fins diumenge 31 de març es va celebrar la 13ena edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC-13 a la Costa Brava. L’organització del Torneig i el Servei Meteorològic de Catalunya van arribar a un acord mitjançant el qual l’SMC proporcionava l’assessorament meteorològic a l’esdeveniment. La direcció del MIC, atenent al prestigi de l’esdeveniment, volia comptar amb informació meteorològica de primer nivell davant la sensible relació de les activitats esportives a l’aire lliure i l’estat del temps. El diari SPORT i el Diari de Girona, en la seva edició de dissabte 30 de març, van fer referència explícita a l’acord entre ambdues organitzacions. Les finals van comptar amb la presència del director del Servei Meteorològic de Catalunya, el Sr. Oriol Puig i Godes.

130331_MIC_SMC_peita       130331_mic-oriol

 

 • Acte del Dia Meteorològic Mundial

El divendres 22 de març a les 19h es va celebrar l’acte del Dia Meteorològic Mundial al Casal Cultural de Cardedeu. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Cardedeu, del secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat i del director del Servei Meteorològic de Catalunya. En aquest acte es va presentar la Xarxa Fenològica de Catalunya (FENOCAT) que va comptar amb la intervenció del Sr. Miquel Comas i de la Sra. Montserrat Busto, tècnica de l’equip de canvi climàtic del Servei.

 

130322_cardedeu

 

 • Visita ANSMET

El dijous 14 de març el Sr. José María Marcos Espinosa, coordinador de área y supervisor de servicios meteorológicos (ANSMET) de la Secretaria de Estado de Medio Ambiente a Madrid, ha visitat el Servei Meteorològic de Catalunya per descriure i clarificar la normativa vigent sobre certificació de proveïdors de serveis meteorològics per a la navegació aèrea i presentar les capacitats del SMC para a la prestació dels esmentats serveis.

 

20130314_Madrid_aeroports

 

 • Visita European Satellite Agency

El divendres 8 de març, va visitar el Servei Meteorològic de Catalunya la sra. Eva Oriol, ex-directiva de la ESA (European Satellite Agency).

 

20130308_Ex-directivaESA

 

 • Visita del conseller de Territori i Sostenibilitat

L’honorable conseller de Territori i Sostenibilitat, sr. Santi Vila, ha visitat les nostres oficines, en motiu del 28è consell d’administració del Servei Meteorològic de Catalunya, del què n’és president.

20130220_conseller

 

 • Visita al Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente

El dijous 14 de febrer el director del Servei Meteorològic de Catalunya es va reunir amb el Sr. José María Marcos Espinosa coordinador de área y supervisor de servicios meteorológicos (ANSMET) Secretaria de Estado de Medio Ambiente a Madrid.

 

 • Visita Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers – Xarcuters

Dijous 31 de gener es van reunir el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig i el sr. Enric Pera i Lladó, secretari general de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers – Xarcuters.

 

20130131_gremiEmbotits

 

 • Visita de l’Institut Cartogràfic de Catalunya

Dimecres 30 de gener va visitar el Servei Meteorològic de Catalunya, el sr. Jaume Miranda, director de l’Institut Cartogràfic de Catalunya.

 

20130131_ICC

 

 • Visita DG Pesca i Cofraries de Pescadors

El dimarts 29 de gener, el director del Servei Meteorològic de Catatalunya, es va reunir amb la directora general de Pesca, Sra. Ma. Mercè Santmartí i els presidents de diferents cofraries de pescadors, per oferir l’assessorament meteorològic del Servei.
Foto:

 • Sra. Ma. Mercè Santmartí, DG de Pesca
 • Sr. Oriol Puig, Director del Servei Meteorològic de Catalunya
 • Sr. Antonio Marzoa, patró major de la cofrafia de pescadors Sant Elm
 • Sr. Eusebi Egleas, president de la Federació Nacional Catalana de Cofraries de Pescadors
 • Sr. Antoni Abad, president de la Cofraria de Pescadors de Roses
 • Sr. Carlos Rico, president de l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics
 • Sr. Miquel Guarner, secretari general de l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics

20130129_cofraries_pescadors

 

 • 1a Trobada meteorològica a La Molina

El cap de setmana 19 i 20 de gener, en motiu de la celebració del Dia Mundial de la Neu, el Servei Meteorològic de Catalunya va col- laborar juntament amb Ferrocarrils de la Generalitat a la organització de la 1a trobada de meteorologia que es va celebrar a La Molina. L’acte va ser presidit pel director del Servei Meteorològic de Catalunya, sr. Oriol Puig.

20130119_laMolina1       20130119_laMolina2 20130119_laMolina3

 

 •  Visita Universitat Ramon Llull

El divendres 18 de gener el rector de la Universitat Ramon Llull, Excm. Sr. Josep Ma Gatell, va visitar les instal·lacions del Servei Meteorològic de Catalunya acompanyat del Sr. Oriol Puig, director.

2013_01_18_URL

 

 • Visita de Meteo France International

Dijous 17 de gener el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig, va rebre els senyors Alexandre Bones i Remy Montroty de Meteo France International que van visitar el Servei i van presentar el sistema de visualització SYNERGIE.

13-01-18_meteofrance

 

 • Visita delegació el Món a RAC1

El dijous 17 de gener dos components del programa El Món a RAC1 van visitar el Servei Meteorològic de Catalunya, acompanyats pel director, Sr. Oriol Puig.

2013_01_17_RAC1_1      2013_01_17_RAC1_2

 

 • Visita del regidor de cultura de l’ajuntament de Barcelona

Dijous 10 de gener ha visitat el Servei Meteorològic de Catalunya el regidor de cultura de l’ajuntament de Barcelona, Sr. Jaume Ciurana.

2013_01_10_regidor_cultura_bcn

Data d'actualització: 18.12.2016