• Entrevista al director Oriol Puig al programa “mossegalapoma”

Dimarts 11 de desembre a les 14h el director del Servei Meteorològic de Catalunya va participar al programa sobre tecnologia “mossegalapoma”, conduit per en Tomàs Manzanares.
Aquesta és l’entrada al bloc: http://mossegalapoma.cat/mossegalapoma-podcast-142-meteocat-vadejocs.

 

 • Visita de Met Office

El divendres 30 de novembre ha visitat el Servei Meteorològic de Catalunya, el Sr. Stephen Norman, consultor del Met Oficce, Servei Meteorològic Oficial del Regne Unit.

 

2012-11-30_Metoffice

 

 • Visita de la Diputació de Barcelona

El gerent de medi ambient de la Diputació de Barcelona, Sr. Reca Vidiella i el Sr. Vicenç Sureda, han visitat el Servei Meteorològic de Catalunya acompanyats del director, Sr. Oriol Puig.

 

2012-11-21-Visita_Diputacio_BCN

 

 • Visita estació meteorològica de Tremp

Dimarts 30 d’octubre el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig i l’alcalde de Tremp, Sr. Víctor Orrit van visitar l’estació meteorològica de Tremp que va entrar en funcionament el passat 22 d’octubre.

2012-10-30-tremp-1 2012-10-30-tremp-2

 

 • Visita Unió de Federacions Esportives de Catalunya

Avui 29 d’octubre el sr. Jordi Sans, cap de relacions institucionals de la Unió de federacions esportives de Catalunya s’ha reunit amb el director del Servei Meteorològic de Catalunya, sr. Oriol Puig.

 

2012-10-29-UFEC

 

 • Actes territorials de la Xarxa d’Observadors Meteorològics de Catalunya (XOM)

El director del Servei Meteorològic de Catalunya, sr. Oriol Puig, ha presidit els quatre actes territorials de la XOM que enguany han tingut lloc a Barcelona, Cambrils, Mollerussa i Figueres. Aquests actes s’han celebrat els dies 23 d’octubre, 25 d’octubre, 30 d’octubre i 6 de novembre respectivament.

20121107_actesXOM_1 20121107_actesXOM_2 20121107_actesXOM_3

 

 • Actes commemoratius 300 anys del 1714

El passat 18 d’octubre a les 11h el sr. Miquel Calçada, comissari dels actes commemoratius dels 300 anys del 1714 es va reunir amb el director del Servei Meteorològic de Catalunya, sr. Oriol Puig.

 

2012-10-18-300anys

 

 • Signatura d’un conveni de col·laboració entre el Servei Meteorològic de Catalunya i la Federació Catalana de Vela

Avui dijous 27 a les 17h es signa un conveni de col·laboració entre el Servei Meteorològic de Catalunya i la Federació Catalana de Vela per a l’assessorament meteorològic en les diferents competicions nàutiques que es realitzen a Catalunya.
El conveni el signen el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig i el president de la Federació Catalana de Vela, Sr. Gerard Esteva, al Saló Nàutic de Barcelona que es celebra al Port Vell de Barcelona.

 

2012-09-27-FCVela

 

 • Visita del Sr. David Bellver organitzador del mundialet de futbol MIC

Dijous 20 de setembre a les 9.30h va visitar el Servei Meteorològic de Catalunya el Sr. David Bellver, organitzador del mundialet de futbol MIC.

2012_09_20_mic 2012_09_20_mic2

 

 • Visita celler Torres

El director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig ha visitat el celler Torres acompanyat del Sr. Miquel Torres. El motiu de la visita és establir una possible col•laboració entre ambdues institucions.

 

2012_09_19_torres

 

 • Visita Caves Sumarroca a l’SMC

El dijous 13 el Sr. Carles Sumarroca va visitar les instal·lacions del Servei Meteorològic de Catalunya, acompanyat del director, Sr. Oriol Puig.

 

2012_09_13_sumarroca

 

 • Visita del director general de Recerca

El dijous 13 de setembre el director general de Recerca, Sr. Josep Ma. Martorell va visitar les instal•lacions del Servei Meteorològic de Catalunya, acompanyat del director, Sr. Oriol Puig.

 

2012_09_13_recerca

 

 • Visita del director de Catalunya Ràdio

El dijous 13 de setembre el director de Catalunya Ràdio, Sr. Fèlix Riera va visitar les instal•lacions del Servei Meteorològic de Catalunya, acompanyat del director, Sr. Oriol Puig.

 

2012_09_13_catradio

 

 • Signatura d’un conveni de col·laboració entre el Departament de Territori i Sostenibilitat, el Servei Meteorològic de Catalunya i el Barcelona Supercomputing Center

Avui a les 12h s’ha signat un conveni de col•laboració entre les tres institucions per a la generació i anàlisi d’escenaris climàtics regionalitzats a alta resolució per a Catalunya durant el segle XXI. La signatura d’aquest conveni ha de permetre donar resposta a dos reptes: cloure la generació d’escenaris climàtics a alta resolució i fer una anàlisi detallada de totes les dades meteorològiques que defineixen aquests escenaris.

2012_09_12_bsc

 

 • Visita del director del Servei Meteorològic de Catalunya amb l’alcaldessa de Torà, Sra. Mercè Valls

Visita amb l’alcaldessa per establir futures possibles col·laboracions.

2012_09_05_tora 2012_09_05_tora2

 

 • Inauguració estació meteorològica automàtica de Solsona

Avui a les 11.45h el conseller de Territori i Sostenibilitat acompanyat del director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig, juntament amb l’alcalde de Solsona, Sr. David Rodríguez, inauguren l’estació meteorològica automàtica ubicada a Solsona. Prèviament a la inauguració es signarà un conveni de col·laboració per a la instal·lació i manteniment de l’esmentada estació.

2012_09_05_solsona1 2012_09_05_solsona2

 

 • Inauguració estació meteorològica a Sant Joan de l’Erm

El 31 de juliol a les 11h, el Director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig i Godes, conjuntament amb l’Alcalde de la Seu d’Urgell i president de la Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l’Esquí Nòrdic, Sr. Albert Batalla i Siscart, i també el representant de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Vila i Vall de Castellbò, Sr. Xavier Mitjana i Giró han inaugurat la nova estació meteorològica manual, que compta amb termòmetres de màxima i de mínima per mesurar la temperatura de l’aire (dins de garita meteorològica) i pluviòmetre manual per registrar la precipitació.

 

2012_07_31_erm

 

 • Entrevista a El Dia de COMRàdio

El passat dijous 23 de juliol, van entrevistar al director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig, al programa El Dia de COMRàdio . A l’entrevista va parlar de l’onada de calor que estava afectant Catalunya en aquells moments i de les funcions del SMC en els diferents àmbits del país.

2012_07_23_COM_1 2012_07_23_COM_2

 

 • Visita eurodiputat Sr. Ramon Tremosa

Avui 18 de juliol, l’eurodiputat i professor d’economia, Sr. Ramon Tremosa, ha visitat el Servei Meteorològic de Catalunya acompanyat del director, Sr. Oriol Puig.

 

2012_07_18_ramontremosa

 

 • Reunió de la comissió de Protecció Civil

El director del Servei Meteorològic de Catalunya va assistir a la reunió de la comissió de Protecció Civil.

 

Comissió de Protecció Civil

 • Visita de l’INCAVI

El dilluns 18 de juny ha visitat el Servei Meteorològic de Catalunya el senyor Jordi Bort, director de l’INCAVI.

 

2012_06_18_incavi

 

 • Reunió Servei Meteorològic de Catalunya amb Catalunya Ràdio

Avui el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig, s’ha reunit amb el Sr. Fèlix Riera, director de Catalunya Ràdio per parlar de la informació que ofereix el Servei Meteorològic de Catalunya.

 

 • Visita a l’ajuntament de Solsona

El dilluns dia 4 el director del Servei Meteorològic de Catalunya va visitar l’ajuntament de Solsona per tal d’ubicar-hi una estació meteorològica automàtica com a capital de comarca. En la visita va estar acompanyat per la regidora de medi ambient de l’ajuntament.

 

 • Visita institucional de l’Institut Cerdà

El dijous 31 de maig el director del Servei Meteorològic de Catalunya va rebre la visita del Sr. Gabriel Ferraté.

2012_05_31_iCerda_1 2012_05_31_iCerda_3

 

 • Visita alcaldessa de Vallirana

El divendres 25 de maig el director del Servei Meteorològic de Catalunya es va reunir amb l’alcaldessa de Vallirana.

 

 • Visita alcaldessa de Torà

Avui dijous 24 de maig el director del Servei Meteorològic de Catalunya s’ha reunit amb l’alcadessa de Torà, Sra. Mercè Valls.

 

2012_05_24_tora

 

 • Visita del CC Maresme al Servei Meteorològic de Catalunya

Visita dels representants del Consell Comarcal de Maresme, Sr. Joaquim Serra, Sr. Ramon Llastarry i Sra. Laura Martínez, al Servei Meteorològic de Catalunya i posterior reunió amb el director, Sr. Oriol Puig.

 

2012_05_21_CC_Maresme

 

 • Signatura de convenis de les noves entitats del Consell de Coordinació Pedagògica 2012

Avui 17 de maig de 2012 a les 13 h a la Sala Consolat de Mar de l’Ajuntament de Barcelona, el director del Servei Meteorològic de Catalunya signarà el conveni amb l’Ajuntament de Barcelona per formar part del Consell de Coordinació Pedagògica.

 

2012_05_17_ajBCN

 • Conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Vela

El dimecres 16 de maig es va fer l’acte de signatura del conveni entre el Servei Meteorològic de Catalunya i la Federació Catalana de Vela. L’objecte del conveni és la col•laboració mútua del 470 World Championships que es celebra a Barcelona entre el 10 i el 19 de maig.

 

 • Visita al Barcelona Supercomputing Center

El director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig, acompanyat per tècnics del Servei es van reunir amb el Sr.Francesc Subirada, director associat del Barcelona Supercomputing Center, per col•laborar en temes de models meteorològics i canvi climàtic.

 

2012_05_09_cesca

 

 • Visita a l’EMA de Valls

El divendres 4 de maig el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig va visitar l’estació meteorològica de Valls acompanyat del nostre col•laboradors de la XOM, Sr. Joan Ma Boronat.

 

2012_05_04_valls

 

 • Diada de Sant Jordi al Centre Excursionista de Catalunya

El director del Servei Meteorològic de Catalunya ha participat en l’acte de celebració de la Diada de Sant Jordi organitzat pel Centre Excursionista de Catalunya (CEC), oferint una conferència sobre meteorologia de muntanya. L’acte ha estat presidit pel Sr. Josep Manel Puente i Pubill, president del CEC.

 

 • Visita a Puertos del Estado

Reunió amb el Sr. Josep Llorca, director de Puertos del Estado per col•laborar amb la predicció d’onatge i l’intercanvi de dades de les boies.

 

 • Visita a l’Agència Estatal de Meteorologia

Reunió amb el director d’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), sr. Daniel Cano i amb el director del servei territorial d’Aemet a Barcelona, Sr. Antonio Conesa, per reactivar la col·laboració institucional.

 

2012_04_19_aemet

 

 • Visita a la Fundació Repsol

Reunió amb el President de la Fundació Repsol, Sr. Javier Inclán per tal que col•laborin en el projecte del Turó de l’Home com a patrocinadors.

 

2012_04_19_repsol

 

 • Consell Rector Institut Cartogràfic de Catalunya

Avui dimarts 17 d’abril a les 17.00h el director del Servei Meteorològic de Catalunya assisteix al Consell Rector de l’ Institut Cartogràfic de Catalunya com a membre d’aquest Consell.

 

 • 19th Internacional Conference WISE (LIM/UPC)

Avui el director del Servei Meteorològic de Catalunya, sr. Oriol Puig ha fet la inauguració de la 19th international conference WISE organitzada pel Laboratori d’Enginyeria Marítima (LIM) de la Universitat Politècnica de Catalunya, on han assistit investigadors de prestigi en matèria d’onatge del món.

2012_04_17_upc 2012_04_17_upc2

 

 • Visita al municipi de Muntanyola

Dilluns 16 d’abril el director del Servei Meteorològic de Catalunya ha visitat el municipi de Muntanyola, acompanyat de l’alcalde, Sr. Ramon Llora, per acordar el canvi d’ubicació de l’enllaç de microones per les comunicacions amb el SMC del detector de llamps de Muntanyola.

 

2012_04_16_muntanyola

 

 • Visita de Meteoclimatic al Servei Meteorològic de Catalunya

Divendres 13 d’abril el director del Servei Meteorològic de Catalunya es va reunir amb el sr. Roberto Sáez i el sr. Josep Sort de Meteoclimatic. El motiu de la visita va ser per establir futures col·laboracions entre ambdues parts.

 

2012_04_13_meteoclimatic

 

 • Visita institucional de l’ajuntament de Barcelona

Avui dijous el director del Servei Meteorològic de Catalunya ha rebut al Sr. Joaquim Forn, 1r tinent d’alcalde de l’ajuntament de Barcelona que ha visitat el Servei Meteorològic de Catalunya. En aquesta visita s’han presentat els productes que elabora el Servei Meteorològic de Catalunya en matèria de predicció a curt termini com el Servei d’alerta d’inundacions i pluges intenses, entre d’altres.

 

2012_04_12_ajbcn

 

 • Visita oficial al govern de Navarra

Avui el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig, es reuneix amb el Sr. Fernando Alonso Pastor del Coso, cap de la Sección de Información y Educación Ambiental de la Dirección General de Medio Ambiente y Agua del Departamento de Desarrollo Rural, Industria, Empleo y Medio Ambiente del Gobierno de Navarra.

 

2012_04_02_navarra

 

 • Reunió patronat Observatori de l’Ebre

Dimarts 27 de març, el director del Servei Meteorològic de Catalunya, ha assistit a la reunió del Patronat de l’Observatori de l’Ebre que es va celebrar a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. El Servei Meteorològic de Catalunya n’és patró des de l’any 2003.

 

 • Visita del President del Consell Assessor d’Endesa a Catalunya

Avui el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig, s’ha reunit amb el president del Consell Assessor d’Endesa a Catalunya, Sr. David Madí.

 

2012_03_26_Endesa2

 

 • Conveni col·laboració amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

Avui, dilluns 26, a les 17.00h el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig, signarà el “CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE EL DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT, EL SERVEI METEOROLÒGIC DE CATALUNYA I LA CORPORACIÓ CATALANA DE MITJANS AUDIOVISUALS PER A L’ASSOLIMENT DE LA MÀXIMA COHERÈNCIA ENTRE ELS PRONÒSTICS METEOROLÒGICS DESTINATS A LA SEVA DIFUSIÓ”.

 

2012_03_26_CCAV

 

 • Entrevista al director a COMRàdio

Divendres 23 de març entrevista al director del Servei Meteorològic de Catalunya al programa “El Dia” de COMRàdio en commemoració del Dia Meteorològic Mundial.

 

2012_03_23_comRadio_270

 

 • Acte de celebració del Dia Meteorològic Mundial

Dimecres 21 de març a les 19h el Servei Meteorològic de Catalunya, ha presentat la sèrie de temperatura mitjana anual de Barcelona (1780-2011), en motiu del Dia Meteorològic Mundial. L’acte s’ha celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i va ser presidit per l’alcalde de Barcelona, el conseller de Territori i Sostenibilitat i el director del Servei Meteorològic de Catalunya.

2012_03_21_general 2012_03_21_taula

 

 • Visita al consell general de la Vall d’Aran

Visita del director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig, al consell general de la Vall d’Aran, amb motiu de la presentació del sistema d’alertes d’inundacions per a càmpings.

 

 • Visita institucional de la Regidoria d’Educació i Universitats

El Sr. Gerard Ardanuy, regidor d’educació i universitat i la Sra.Antònia Hernàndez, directora de l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, s’han reunit amb el director, Sr. OriolPuig, per establir un marc de col·laboració en matèria d’educació.

2012_03_01_educacio_bcn

 

 • Inauguració d’una estació meteorològica automàtica a Vic

El director del Servei Meteorològic de Catalunya, Sr. Oriol Puig i Godes i l’alcalde de Vic, Sr. Josep Maria Vila d’Abadal i Serra, inauguren l’estació meteorològica automàtica ubicada al carrer de la Fura, s/n de Vic.

 

 • Visita del diputat Sr. Agustí López

Visita del diputat Sr. Agustí López i ex alcalde de Sort al Servei Meteorològic amb la intenció de millorar la meteorologia del Pallars.

2012_02_14_pallars

 

 • Visita del President de la Federació Catalana de Vela

Visita del sr. Gerard Esteva, president de la Federació Catalana de Vela al Servei Meteorològic de Catalunya, per promoure la col·laboració entre les dues institucions, i participar de manera activa en el Campionat del món de 470 que es celebrarà a Barcelona del 10 al 19 de maig de 2012.

 

2012_01_26_FCV

 

 • Visita del President del FC Barcelona

Avui el Sr. Oriol Puig, director del Servei Meteorològic de Catalunya ha rebut al Sr. Sandro Rosell, president del FC Barcelona, que ha visitat les instal·lacions del Servei Meteorològic de Catalunya. Amb aquesta visita es pretén establir una col•laboració entre ambdues institucions.

2012_01_19_FCB

 

 

Data d'actualització: 16.06.2016