Accés al contingut
Accés al menú de la secció
meteo.cat

meteo.cat Servei Meteorològic de Catalunya

21.11.2014
Inici  >  Predicció  >  Prediccions  >  Predicció al Pirineu  >  Butlletí meteorològic

Previsió per territori

Zones

Butlletí meteorològic

 
  • Mapa sensibleMapa Predicció Aran Franja Nord PallaresaRibagorçana Vall FoscaPallaresaPrepirineuAndorraPerafita-PuigpedrósVessant Nord del Cadí-MoixeróTer-Freser

Última actualització:21-11-2014 - 14:00 (hora oficial)

Propera actualització:22-11-2014 - 14:00 (hora oficial)

Val d'Aran

Aran-Franja Nord Pallaresa

Cel mig ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans, menys nombrosos durant la matinada. Amb el pas de les hores aniran en augment i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat, amb nuvolositat més compacta al final del dia a l'extrem sud del sector.
Visibilitat entre bona i excel·lent.
No s'esperen precipitacions.
Temperatures mínimes lleugerament més altes i màximes similars o en lleu ascens.
Vent de component sud entre fluix i moderat, amb algun cop fort a zones elevades. A l'inici de la tarda el vent es reforçarà i a partir del vespre hi haurà cops puntualment molt forts als cims.

Pirineu Occidental

Ribagorçana-Vall Fosca

Pallaresa

Cel mig ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans al matí, menys nombrosos de matinada. Amb el pas de les hores es faran més abundants i compactes, i a partir del vespre deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat.
Visibilitat entre bona i excel·lent fins a migdia. A partir de llavors empitjorarà i quedarà entre bona i regular, localment dolenta al final de la jornada.
No s'esperen precipitacions.
Temperatures mínimes lleugerament més altes i màximes similars o en lleu ascens.
Vent de component sud entre fluix i moderat, amb algun cop fort a zones elevades. A l'inici de la tarda el vent es reforçarà i a partir del vespre hi haurà alguns cops puntualment molt forts als cims, sobretot a l'extrem nord del sector.

Pirineu Oriental

Perafita-Puigpedrós

Vessant nord Cadí-Moixeró

Ter-Freser

Prepirineu

Cel entre poc i mig ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans, menys nombrosos de matinada. Amb el pas de les hores aniran en augment i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat.
Visibilitat entre bona i excel·lent. A partir del vespre empitjorarà i tendirà a quedar entre bona i regular.
No s'esperen precipitacions.
Temperatures mínimes en lleu ascens; màximes similars als cims i en lleu ascens a la resta.
Vent de component sud entre fluix i moderat, amb algun cop fort a zones elevades. A l'inici de la tarda el vent es reforçarà, i a partir del vespre es podran assolir alguns cops de vent puntualment molt forts als cims de l'extrem nord del sector.

Andorra

Andorra

Cel mig ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans, menys nombrosos durant la matinada. Amb el pas de les hores aniran en augment i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat, amb nuvolositat més compacta al final del dia al vessant sud.
Visibilitat entre bona i excel·lent.
No s'esperen precipitacions.
Temperatures mínimes lleugerament més altes i màximes similars o en lleu ascens.
Vent de component sud entre fluix i moderat, amb algun cop fort a zones elevades. A l'inici de la tarda el vent es reforçarà i a partir del vespre hi haurà alguns cops puntualment molt forts als cims, sobretot al vessant nord.

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya | Departament de Territori i Sostenibilitat